Dobrodošli na naše stranice!

Sretan sam i ponosan što mogu reći da je naš projekt SalesMaster ugledao digitalno svijetlo dana.

Ideja projekta jest prenijeti znanje o prodaji i unapređivanju prodaje te praćenje najnovijih trendova u tržišnim komunikacijama. Ono što projekt SalesMaster izdvaja od ostalih je holistički pristup prodaji gdje klijentima želimo savjetovati da se prema kupcima i tržištu odnose na pozitivan način stvarajući prijateljske i dugotrajne odnose. Naš cilj jest unapređivanje prodaje našim klijentima i ostvarivanje konačnog cilja unapređivanja prodaje – upoznavanje sa svim kupcima. Od kupaca kojih ne primamo samo novčanu naknadu za proizvod ili uslugu već i savjet te prije svega poklonjeno vrijeme.

 

[columns] [span1]

[/span1][span5]

Predstavljanje projekta

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=9IdIggoF280″ height=350 maxwidth=550 ]

[/span5][span5]

Kratka prezentacija naših usluga

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=7TW0qr6QgEw” height=350 maxwidth=550 ][/span5]

[span1]

[/span1]

[/columns]

[space_20]

Današnja prodaja orijentirana je prema onome tko prodaje a manje prema onome tko kupuje. Zbog nedostatka vremena i želje za dostizanjem visokih razina prodaje, često se zaboravlja na one od koji su najvažniji – na kupce. Dakle tu su odmah prisutne neravnoteže između dviju strana u prodajnom procesu. Ono čemu treba težiti i što projekt SalesMaster želi postići jest ravnoteža u odnosima između kupca i prodavatelja. Centar pažnje odnosa ne smije biti isključivo profit. To je kratkoročan doseg. Cilj treba biti odnos koji je dugoročan gdje se s jedne strane gradi vjernost prema proizvodu ili usluzi, a s druge strane posvećenost odnosu s kupcem.
Prodaja nije samo gospodarska djelatnost, ona je život.

Svjesni digitalne revolucije u prodaji i marketingu i svojevrsnog kopernikanskog obrata natrag prema kupcu, nudimo Vama i vašem prodajnom osoblju personalizirana stručna savjetovanja, interne seminare i predavanja, kreiranje marketinških kampanja koje će targetirati upravo vašu ciljanu skupinu, izradu optimiziranih web stranica i još mnogo toga.

[columns] [span6]

[btn text=”SalesMaster konzalting” tcolor=#FFF bcolor=#3366ff thovercolor=#FFF bhovercolor=#49b848 link=”yoursalesmaster.com/salesmaster-konzalting” target=”_self”]

usluge coachinga, prodajnog konzaltinga, direktne poslovne intervencije… 

[/span6][span6]

[btn text=”SalesMaster web usluge” tcolor=#FFF bcolor=#49b848 thovercolor=#FFF bhovercolor=#3366ff link=”yoursalesmaster.com/web-usluge” target=”_self”]

usluge izrade web stranica, online marketinga, social media, SEO…

[/span6][/columns]

Želite li biti među onima čija prodaja raste?
Javite nam se odmah jer mi garantirano podižemo Vaše prodajne rezultate!

S poštovanjem,
Vaš SalesMaster