golubiclogo gradimozajedno

Prvi veliki projekt agencije SalesMaster bio je za Golubić trgovinu. Klijent je prepoznao da mora “ići digitalno”. Htio je unaprijediti internet stranicu i započeti sa facebook kampanjom. Ipak, odlučio se za cijeli SalesMaster poslovni paket.

Sjeli smo za stol i zajedno dogovorili poslovnu i marketinšku strategiju. Cilj je bio pridobiti nove kupce u trgovinu građevinskim materijalom koja je promijenila svoju lokaciju, a pritom pokušati zadržati stare. Predložili smo lokalno targetiranje putem Google Adwordsa i facebook kampanje. U sklopu marketinške strategije osmislili smo sllogan “Golubić trgovina – gradimo zajedno” koji se klijentu odmah svidio, te prezentirali 21. godinu postojanja tvrtke kao priliku za “proslavu punoljetnosti” novim, suvremenim dizajnom.

 

 

 

asortiman slide
utovar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naša je ekipa otišla na teren: fotografirali smo interijer i eksterijer trgovine, snimili promotivni video, te u potpunosti redizajnirali internet stranicu. Nakon internet stranice postavili smo Facebook page, Google AdWords kampanju, te Newsletter kampanju i sve ih povezali sa internet stranicom gradevinski-materijal.hr. Facebook page Golubić trgovine u tjedan dana kampanje skupio je 200 likeova i raste. Newsletter kampanja uspješna je sa preko 35% open rate-om, a Google oglasi redovno su prvi na searchu, sa CTR-om od preko 15%.

Sve u svemu veoma smo zadovoljni i ponosni na naš prvi veliki poslovni projekt, te nastavljamo suradnju s Golubić trgovinom na obostrano zadovoljstvo.